winter_view_2500.jpg

Visitor Center in the Forest

VISITOR CENTER IN THE FOREST

 

VISITOR CENTER IN THE FOREST
The Kemeri National Park, Latvia

Type: Public Space, Leisure, Recreation, Education, Tourism
Size: 765 sqm / 8,230 sf
Scope: Concept Architecture
Design Team: Lawrence Kim, Heeseung Choi, Donghoon Kim, Kyungha Kwon, Heepyo Ryu
Award
Award Winner, AIA / BSA Design Awards, American Institute of Architects / Boston Society of Architects, USA
Design Award, SARA National Council Design Awards, Society of American Registered Architects, USA
Merit Award, SARA New York Council Design Awards, Society of American Registered Architects, USA
Merit Award, The Art Directors Club ADC Annual Awards, The One Club for Creativity, USA
Honorable Mention Award, The Plan Award, The Plan Architecture & Technologies in Detail Publication, Italy
Honorable Mention Award, Great Kemeri Bog Visitor Center International Design Competition, Latvia
Award Finalist, A+Awards, Sports & Recreation Category, Architizer Awards, USA